Workshops, cursussen voor jong en oud

We willen op de Artfarm graag een platform bieden aan alle kunsten, ambachten en creatieve werkvormen voor alle leeftijden. Hiervoor zijn we doorlopend op zoek naar (eenmalige en structurele) samenwerking met ieder die een inspirerende plek zoekt voor het verzorgen van een workshop. Van een sessie met klankschalen tot workshop stemexpressie en van improvisatietheater tot meditatie in de beeldentuin.

Er worden naast Joke Beers-Siep kunst | workshops kunst door een aantal atelierhouders van de Artfarm workshops en cursussen gegeven, kijk hiervoor op onze website bij de kunstenaars.

De Artfarm organiseert 2x per jaar, in mei en oktober, Kunst voor Kids. Een gezellig en educatief uitje voor kinderen van 6-12 jaar. Voor €10.- koop je een strippenkaart voor alle activiteiten, inclusief drinken en wat lekkers. De kinderen kunnen onder begeleiding van ouder/verzorger starten tussen 10.00-15.00 uur. Op elke uur start een nieuwe groep. Geef je van te voren op via steljevraag@artfarm.nl. Hou onze agenda in de gaten voor de volgende editie!

Heb jij een idee voor een workshop of cursus en wil je hierover met ons van gedachten wisselen? We horen graag van je via ons contactformulier.