Cursussen en Workshops voor jong en oud

We willen op de Artfarm graag een platform bieden aan alle kunsten, ambachten en creatieve werkvormen voor alle leeftijden. Hiervoor zijn we doorlopend op zoek naar (eenmalige en structurele) samenwerking met ieder die een inspirerende plek zoekt voor het verzorgen van een workshop. Van een sessie met klankschalen tot workshop stemexpressie en van improvisatietheater tot meditatie in de beeldentuin.

Er worden naast Joke Beers-Siep kunst | workshops kunst door een aantal atelierhouders van de Artfarm workshops en cursussen gegeven, kijk hiervoor op onze website bij de kunstenaars.

Nieuw! Aanbod van Kunstenaar en atelierhuurster Els Koster

1 op 1 Creatief proces met steen: Creatieve coaching in een individuele setting. Els begeleid je in het beeldhouwen vanuit een vraag. Een vraag die jij zelf bepaalt, die gaat over jou en aansluit op waar jij staat of wat je wilt ontdekken. Je kiest je eigen steen en daarmee ook je eigen uitdaging. Door het werken aan de steen kom je in contact met jezelf. Els begeleid je in dat wat je tegenkomt maar leert je ook de techniek van het beeldhouwen. Uiteindelijk ga je naar huis met een volledig afgewerkt beeld als herinnering aan het proces met jezelf. Praktisch: Bij de eerste sessie kies je jouw steen uit en deze reken je af per kilo. Afhankelijk van het formaat steen wat je kiest kan Els een indicatie geven van het aantal sessies dat je nodig hebt. Een bijeenkomst duurt 3 uur en kost €75,- inclusief gereedschap, drinken en wat lekkers.

Creatieve coaching met groep: Met een groep van 4 personen ga je in 6 bijeenkomsten een eigen beeld maken. De steen waar je mee gaat werken kies je zelf, dus je kiest je eigen uitdaging! Door het werken aan de steen kom je in contact met jezelf. Els begeleid je in dat wat je tegenkomt maar leert je ook de techniek van het beeldhouwen. Het mooie van werken in een groep is dat je ook elkaar versterkt en inspireert. Uiteindelijk ga je naar huis met een volledig afgewerkt beeld als herinnering aan het proces met jezelf. Praktisch: Je kunt je als groep van 4 aanmelden, maar ook per tweetal of individueel. Zodra de groep compleet is plant Els met jullie de data in. Elke bijeenkomst duurt 3 ½ uur en wordt gepland van 9.30 – 13.00. Bij de eerste sessie kiezen jullie je steen uit en deze reken je af per kilo. De kosten voor de gehele serie bijeenkomsten, inclusief gereedschap en versnaperingen zijn €300,- per persoon.

Inspirerende dagstart: Kom je met jouw collega’s een dag naar de Artfarm voor een teambijeenkomst? Dan start Els graag de dag met jullie met een stilte moment. In 30 minuten brengt ze jullie in het hier en nu, los van de dagelijkse gedachten en taken zodat je met volle concentratie en in alle rust de dag met jouw collega’s in kunt stappen. Aan het einde van jullie bijeenkomst ontmoet Els jullie graag weer voor een passende afsluiting van de dag. Bij mooi weer kunnen we dit doen onder de veranda of in de beeldentuin. Kosten bedragen €50,-.

Latifa Meditatiecursus : In het flexatelier van de Artfarm, met uitzicht op de beeldentuin, kun je in 7 sessies van 2 uur de Latifa Meditatie ervaren. Van aanvaarden, naar verlangen, vertrouwen, hoop, overgave, liefde tot willen. Elke sessie staat in het teken van een van deze begrippen. Er is ruimte voor maximaal 10 personen. De kosten bedragen €175,- per persoon. Voor deze cursus is het van belang dat je je eigen matje en kussentje meeneemt. 

Bovenstaande workshop aanbod van Els Koster zijn te boeken via de Artfarm d.m.v. een reactie te plaatsen via de “stel je vraag” knop kunt u contact met ons opnemen. Voor boekingskosten worden €25,- in rekening gebracht. De bedragen die zijn genoemd in het aanbod zijn exclusief boekingskosten. 

Kunst voor kids.

De Artfarm organiseert 2x per jaar, in mei en oktober, Kunst voor Kids. Een gezellig en educatief uitje voor kinderen van 6-12 jaar. Voor €10.- koop je een strippenkaart voor alle activiteiten, inclusief drinken en wat lekkers. De kinderen kunnen onder begeleiding van ouder/verzorger starten tussen 10.00-15.00 uur. Op elke uur start een nieuwe groep. Geef je van te voren op via steljevraag@artfarm.nl. Hou onze agenda in de gaten voor de volgende editie!

Heb jij een idee voor een workshop of cursus en wil je hierover met ons van gedachten wisselen? We horen graag van je via ons contactformulier.