Landelijke omgeving

Naast het aanbod wat op de Artfarm gevolgd kan worden, biedt de locatie alleen al een plek om te ‘zijn’. Zowel op het ‘erf’ als in de omgeving overheerst een gevoel van ruimte, gekenmerkt door wijds uitzicht op het karakteristieke landschap van Noord-Holland met haar molens en dijken. Er zijn twee beeldentuinen aangelegd, omgeven door bloemen en knotwilgen. Het erf is omringd door weilanden, waar jaarlijks verschillende gewassen groeien, zoals tulpen.

In elk seizoen zijn de tuinen weer anders, de verschillende zitjes nodigen uit om een eigen plek te zoeken en de omgeving in je op te nemen. Op verzoek kan er een rondleiding door de beeldentuin verzorgd worden, waarbij toelichting gegeven wordt op de beelden, de tuin en de boerderij.

Ook leent de tuin zich goed voor een stiltewandeling. Neem een notitieboekje en pen mee, loop in stilte rond tot je een plek hebt gevonden waar je wilt zitten. Vanuit daar schrijf je wat je ziet, denkt en voelt in dit moment.

De Artfarm is een prima plek om even ‘op te steken’ na een fietstocht in de omgeving of een uitgebreide wandeling over de dijken.
Van juni t/m augustus stellen wij iedere zondag tussen 11.00 – 17.00 uur de beeldentuin en expositiehal van de Artfarm open voor een spontaan bezoek. Komt u liever op een ander moment? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.