Vooraankondiging Agenda 2024

25 & 26 mei Kunstroute Heerhugowaard

Juni, juli & augustus open zondagen

Juni Expositie Kunstig Kaap Verdie 

22 & 23 juni Landelijk open Atelierweekend

Juli & augustus Zomerexpositie De Vrouw

21 september Kunst en Welzijn Markt

November Landelijk open atelierweekend

7 & 8 December Kruizerwinterfair

Kunstroute Heerhugowaard

Mei 2024

Op zaterdag 25 en zondag 26 mei, van 11.00 tot 17.00 uur, laten
zo’n 90 kunstenaars en designers in Heerhugowaard je graag meegenieten van het moois dat zij maken. Dat doen zij aan huis, in hun ateliers en op een aantal centrale locaties in Heerhugowaard. Er is weer een grote diversiteit aan werk te zien, met o.a. schilderijen, beelden, keramiek, sieraden, grafiek, glaskunst, assemblages, muur- en straatschilderingen, steampunk, foto’s, hoeden en tassen. Het bezoek aan de kunstroute is gratis.
Op de website van de Kunstkerk vind je de digitale folder met alle deelnemende kunstenaars en de plattegrond met de locaties (zie: www.kunstkerkdijkenwaard.nl).
Tijdens het Kunstroute-weekend is er van elke deelnemende kunstenaar 1 werk te zien in de Artfarm in een overzichtstentoonstelling.
De Kunstroute Heerhugowaard 2024 wordt georganiseerd door Kunstkerk Dijk en Waard, in samenwerking met de Artfarm, Cool Kunst en Cultuur en Gemeente Dijk en Waard.

Graag tot ziens tijdens de Kunstroute! 

Expositie Kleurig Kaap Verdië

Juni 2024

De Afrikaanse kunstenaar Ousmane ‘Lamp’ Traoré exposeert exclusief met zijn schilderijen in Nederland!
Initiatiefnemer Marcel Hachemer, gepassioneerd kunstliefhebber, ontdekte de prachtige kunst van Lamp tijdens zijn reizen naar Kaap Verdië en besloot na een ontmoeting met de kunstenaar in 2023 om zijn werk voor een expositie naar Nederland te halen. 
Gedurende de hele maand juni kunt u zijn werk bewonderen in de expositie hal van de Artfarm. Op de zondagen in juni kunt u naast deze expositie genieten van de beeldentuin en een kopje koffie thee en cake onder de veranda.

 U bent op de zondag welkom van 11:00 uur tot 17:00 uur. Daarbuiten ontvangen wij u graag op afspraak.                           

De toegang is gratis.  Wees welkom!