Vooraankondiging Agenda

Expositie Josée van Schuppen Expressive Art  & Marc Olthoff Fotografy   
16, 17 september 2023 

Expositie Laura Does schilderijen & Marian Oudhuis Beelden in steen
23 en 24 september 2023

Open atelierdagen
11 en 12 november

 

 

Agenda

” Kunstig” Noord-Holland

Tussen 2 juli en 27 augustus is er met deze Zomerexpositie aandacht voor het prachtige Noord Holland. Met beelden, fotografie en schilderijen worden de mooiste plekjes in beeld gebracht. Een expositie die op een plek als de Artfarm extra tot zijn recht komt. Wees welkom en geniet van de diversiteit aan kunst van Leo DeRijcke, Loek Buter, Jan Hollenberg, Sietse Wiersma, Rob Donders, Jos Apeldoorn en Jan Hopman. 

Elke zondag te bezoeken, daarbuiten op afspraak. Toegang is gratis.

.

 

Open zondagen!

Ze zijn er weer, de open zondagen!

De maanden juni, juli en augustus zet op zondag de Artfarm de deuren open tussen 11.00-17.00 uur. De toegang is gratis met ruim plek voor parkeren. Bezoek de beeldentuinen, expositiehal en geniet van de diverse zitjes op het erf met alles wat er te zien is. De Artfarm is ook een prima plek om ‘op te steken’ na een fietstocht of wandeling. 

De eerste zondag van de maand staat in het teken van open ateliers. 4 juni zijn de volgende ateliers te bezoeken: Joke Vink, Joke Beers, Jan Everwijn, Henny Mazurel, Harry Agema en Patrick Bergsma en start de expositie van Gerda Kooger.

Graag tot ziens op de Artfarm!

Expositie Gerda Kooger

40 jaar schilderijen, beelden en foto’s 
4 juni tot en met 25 juni 2023.

Zondag 4 juni om 11.30 uur feestelijke opening met een special guest.

Door middel van eenvoudige beeldende vormen probeer ik mijn gevoelens uit te beelden, schetsen, schilderen en in beelden en foto’s vast te leggen. Het verleden en de dagelijkse werkelijkheid van mijzelf en de mensen om mij heen, in al zijn complexiteit, heeft mijn aandacht. Dat is mijn inspiratiebron. de mens en de natuur zijn de bronnen waaruit ik put.