Flexatelier

 

Wij stellen een van onze ateliers beschikbaar voor flexibele verhuur. Heb je behoefte aan een inspirerende ruimte om ongestoord aan bijvoorbeeld je eigen kunst te werken, cursus te geven of om coachingsgesprekken te voeren? Dan is dit wellicht de optie voor jou!

We geven met dit flexatelier graag ruimte aan activiteiten ter bevordering van kunst, creatie, welzijn en inspiratie.
We bieden een ruim en licht atelier van 62 M2, volledig ingericht en goed geoutilleerd. Een deel van de ruimte is voorzien van verplaatsbare werktafels met stoelen, geschikt voor het geven van een workshop tekenen of schilderen, met ruimte voor 12-16 personen. Daarnaast is een zithoek ingericht, geschikt voor een goed gesprek en coaching. Het atelier beschikt verder over licht, verwarming, een eigen keukenblok met koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, serviesgoed en bestek. Wij voorzien de keuken standaard van koffie, thee, (poeder)melk en suiker. Schoonmaakspullen en keukendoeken zijn ook inbegrepen.
Tot slot hebben we de ruimte voorzien van ruime lockerkasten waar frequente huurders hun spullen veilig kunnen opbergen.

Het flexatelier wordt verhuurd per dagdeel.
De tijden zijn standaard ingedeeld als volgt:
8.30-12.30 uur,
13.00-17.00 uur en
17.30 – 21.30. Daarbuiten  gaat in overleg.

Wil je structureel een dag of dagdeel huren? Ook dit kan, we bieden de mogelijkheid om voor langere tijd een vast moment te boeken. Het atelier leent zich ook goed voor een inspirerende teamdag, wij kunnen een offerte op maat maken!
Heeft u interesse en wilt u een keertje komen kijken? Neem vrijblijvend contact met ons op via steljevraag@artfarm.nl.

Tevreden gebruikers zijn:

MET Dijk en Waard

De kunst van verwerking

Fred van de Brugge

Noordwest Ziekenhuisgroep afdeling PMO