Voorstellen

Piet Beers

Ik ben Piet Beers, geboren en getogen op deze boerderij, waar ik samen met mijn vrouw Joke tot 2004 een melkveebedrijf heb gerund. De vrijheid, zelfstandigheid en het werken met dieren in de natuur heeft me veel voldoening geschonken. Onder het motto: Kunst laagdrempelig dichter bij de mensen brengen, zijn we daarna gaan werken aan het tot stand brengen van ons kunstinitiatief “De Artfarm”. Mijn taken bestaan onder meer uit: de contacten met de huurders/kunstenaars van de ateliers onderhouden, beelden op sokkels plaatsen, sokkels maken en ruwe stenen zagen. Tevens assisteer ik ook bij het inrichten van exposities, onderhoud ik het erf, met hulp van een hovenier. Ik haal veel voldoening uit het feit dat zoveel mensen kunnen genieten van de rust, ruimte en de bijzondere sfeer van deze plek. Het fascineert me hoe kunstenaars hun ideeën omzetten in tastbare objecten.

Hanneke Beers

Als kind vond ik het heel gewoon om op een boerderij te wonen en alle ruimte te hebben om buiten te spelen en buiten te zijn. Hoe ouder ik werd, hoe meer ik mij realiseerde dat het eigenlijk heel bijzonder is om zo op te groeien. Dit is een belangrijke reden geweest om ons gezin in dezelfde omgeving te ‘wortelen’. Mijn oorspronkelijke beroep is dramatherapeut, een vak waarin creativiteit, en ontwikkeling centraal staan. Deze waarden hebben in mijn loopbaan en leven een belangrijke plek. Ik ben ontzettend blij dat mijn ouders de Artfarm hebben gecreëerd. Er is daarmee een plek ontstaan waar iedereen kan genieten van de omgeving en de ontspannen sfeer op het erf, waar creativiteit gestimuleerd wordt en kunst beleefd kan worden. De Artfarm is inmiddels een begrip geworden en als familie gaan we verder bouwen aan deze prachtige, unieke en inspirerende locatie.

Joke Beers

Mijn naam is Joke Beers-Siep en ben geboren in Arnhem waar ik heb gewerkt op de tekenkamer van een elektriciteitsbedrijf. Sinds 1975 woon ik in Heerhugowaard waar ik samen mijn man, met veel plezier ruim 30 jaar een melkveehouderij heb gehad op de “Reigerhof”. We hebben samen drie kinderen, een zoon en twee dochters. Naast het drukke boerenbedrijf was ik al veel met kunst bezig zover de tijd het toeliet. Nu run ik alweer ruim tien jaar samen met mijn man en sinds kort ook met onze twee dochters ons kunstinitiatief “De Artfarm”. Ik heb daar een eigen atelier waar ik vaak aan het werk ben. Meestal werk ik met steen, maar ik maak ook beelden van klei en schilder met acrylverf of werk met potlood en krijt. Soms werk ik in opdracht. In mijn ruime atelier no: 16, geef ik “Vrij atelier”, kinderpartijtjes en workshops.
Klik hier voor mijn eigen website

Sandra Beers

Ik woon samen met mijn man en drie kinderen dicht bij de Artfarm. Naast de bijdrage die ik sinds kort heb in het verder ontwikkelen van dit reeds prachtige initiatief, ben ik al vanaf mijn 17e werkzaam in het ziekenhuis. Waar ik begon als verpleegkundige dicht bij de patiënten ben ik me verder gaan ontwikkelen in de organisatiestructuur. Na jaren leidinggeven heb ik mijn uitdaging sinds enige tijd gevonden in het projectmatig werken. Ik haal veel voldoening uit het samen werken met mensen en voor mens en organisatie een toegevoegde bijdrage te kunnen hebben. In het leven vind ik ertoe doen en naastenliefde een belangrijke waarde. Daarnaast ben ik gek op de natuur en geniet ik dagelijks van onze mooie landelijke woonomgeving. Mijn missie is om samen met mijn familie de artfarm een verbindende plek te laten zijn voor mensen met een affiniteit met kunst en die de maatschappij een warm hart toedragen.