Nieuws

Verduurzaming op de Artfarm!

januari 2023

De Artfarm gaat door met verduurzamen! Waar we begonnen met Led-verlichting in 2020 gevolgd met het plaatsen van de 1e zonnepanelen in 2021 is de volgende stap gemaakt. Eind 2022 zijn alle ateliers voorzien van Airco units en breiden we de komende weken uit met het plaatsen van 26 zonnepanelen. Daarmee zijn we voor een groot gedeelte niet meer afhankelijk van gas, blijft de Artfarm toekomstbestendig en dragen we ons steentje bij aan een beter klimaat.

Oplaadpunten elektrische fiets
oktober 2022
Vanaf nu kunt u als bezoeker of huurder uw elektrische fiets ook opladen.

Flex atelier 

september/oktober 2022
Nieuw op de Artfarm! vanaf 1 oktober beschikbaar, een flexatelier voor o.a kunst en welzijnsactiviteiten.
Huur uw eigen atelier voor een dag of dagdeel. Een ruim en licht atelier van 62 M2. Het atelier is voorzien van licht, verwarming met keukenblok, servies met koffie en thee. Er zijn opbergkasten aanwezig waarin materiaal kan worden opgeborgen. Heeft u vragen of interesse neem dan contact met ons op via het contactformulier of mail naar steljevraag@artfarm.nl

Opening van de Expositie Boterhal Goes Artfarm
mei 2022
De opening van de Expositie De Boterhal Goes Artfarm was een succes! De komende maand te bezoeken op de zaterdag en zondag.
Zondag 5 juni stond de open zondag in het teken van een aantal Open ateliers, informatie/demonstratie Saggar stoken van Joke Beers, Expositie van De Boterhal, Beeldentuin en als klap op de vuurpijl, Storytelling onder de Veranda met Tine Welter. Wees welkom!

Kunst voor kids
mei 2022
Wat hebben we genoten van alle blije kindjes die vol geduld en met veel creativiteit de mooiste werkjes maakten!

Excursie
april 2022
Samenkomen en elkaar ontmoeten. Wat fijn dat we weer mensen mogen ontvangen! Deze week kregen we een reisgezelschap op bezoek die genoten van het samenzijn in het zonnetje en rondkijken in de expositiehal, ateliers en beeldentuin.