Nieuws

 

Klik op deze link voor meer nieuws over de Artfarm.  

 

Nieuw aanbod op de Artfarm!

september 2023

Het aanbod van Kunst en welzijnactiviteiten op de Artfarm wordt uitgebreid met de het aanbod van kunstenaar en Atelierhuurster Els Koster. Hierbij valt te denken aan 1 op 1 aan de slag met een steen, creatieve coaching met een groep, een inspirerende dagstart of een Lafita Meditatiecursus. Klik op deze link voor meer informatie. 

Graag tot ziens op de Artfarm!

 

Kunst voor kids

mei 2023

Wat een geslaagde dag! Met de zon erbij genoten bijna 40 kinderen en hun begeleiders van een dagje kunst maken, kijken en voelen. Met dank aan alle vrijwilligers, op naar de volgende editie!

Excursie

April 2023

Vandaag bracht een groep fietsvriendinnen een bezoek aan de Artfarm. Er werd uitleg gegeven over het concept en een rondleiding door de expositiehal, ateliers en beeldentuin. Wilt u ons ook komen bezoeken en wilt u graag een rondleiding hebben? Wees welkom en neem contact met ons op via steljevraag@artfarm.nl

a

 

Rondje Cultuur

April 2023

Geslaagde ochtend “rondje cultuur”. Initiatief van Cool kunst en cultuur waarbij 2e jaars voorgezet onderwijs leerlingen laagdrempelig kennis maken met Kunst en Cultuur. Met dank aan Joke Beers

 

Domein overstijgend netwerken in de gemeente Dijk en Waard

Maart 2023

Je samen inzetten voor sport, kunst, cultuur, welzijn.                                            Dit onderwerp stond centraal op deze netwerkochtend geinitieerd vanuit stichting MET en Heerhugowaard Sport. Hier denkt team Artfarm natuurlijk graag in mee! Een vruchtbare ochtend waarin vraag en aanbod bij elkaar werd gebracht. Wordt vervolgt!

Verduurzaming op de Artfarm!

januari 2023

De Artfarm gaat door met verduurzamen! Waar we begonnen met Led-verlichting in 2020 gevolgd met het plaatsen van de 1e zonnepanelen in 2021 is de volgende stap gemaakt. Eind 2022 zijn alle ateliers voorzien van Airco units en breiden we de komende weken uit met het plaatsen van 26 zonnepanelen. Daarmee zijn we voor een groot gedeelte niet meer afhankelijk van gas, blijft de Artfarm toekomstbestendig en dragen we ons steentje bij aan een beter klimaat.