Vooraankondiging Agenda 2024

11 & 12 mei Artquake Groeps Expo 

25 & 26 mei Kunstroute Heerhugowaard

Juni, juli & augustus open zondagen

Juni Expositie Kunstig Kaap Verdie 

22 & 23 juni Landelijk open Atelierweekend

Juli & augustus Zomerexpositie De Vrouw

21 september Kunst en Welzijn Markt

November Landelijk open atelierweekend

7 & 8 December Kruizerwinterfair

Artquake Groeps Expo

Mei 2024

Artquake organiseert zaterdag 11 en zondag 12 mei een expositie voor en door jonge beeldend kunstenaars. 10 jonge beeldend kunstenaars uit Alkmaar, Dijk en Waard en West Friesland doen mee aan deze Groeps Expositie. Er zijn verschillende kunstdisciplines vertegenwoordigd , zoals beeldend werk, digitaal design, poezie en fotografie. Met deze expositie wil Artquake jong beeldend kunstenaars uit de omgeving de kans geven hun werk te laten zien aan een groot publiek en laten zien dat kunst meer dan alleen tekenen en schilderen is.

Tijdens deze expositie wordt en een moederdag workshop worden gegeven. Hou de website en socials in de gaten voor meer informatie.

U bent deze dagen welkom van 11:00 uur tot 17:00 uur. Toegang is gratis. 

Wees welkom! 

 

Kunstroute Heerhugowaard

Mei 2024

Op zaterdag 25 en zondag 26 mei, van 11.00 tot 17.00 uur, laten
zo’n 90 kunstenaars en designers in Heerhugowaard je graag meegenieten van het moois dat zij maken. Dat doen zij aan huis, in hun ateliers en op een aantal centrale locaties in Heerhugowaard. Er is weer een grote diversiteit aan werk te zien, met o.a. schilderijen, beelden, keramiek, sieraden, grafiek, glaskunst, assemblages, muur- en straatschilderingen, steampunk, foto’s, hoeden en tassen. Het bezoek aan de kunstroute is gratis.
Op de website van de Kunstkerk vind je de digitale folder met alle deelnemende kunstenaars en de plattegrond met de locaties (zie: www.kunstkerkdijkenwaard.nl).
Tijdens het Kunstroute-weekend is er van elke deelnemende kunstenaar 1 werk te zien in de Artfarm in een overzichtstentoonstelling.
De Kunstroute Heerhugowaard 2024 wordt georganiseerd door Kunstkerk Dijk en Waard, in samenwerking met de Artfarm, Cool Kunst en Cultuur en Gemeente Dijk en Waard.

Graag tot ziens tijdens de Kunstroute!